Skip to main content
1, 2, 3 maart 2024

De Tuinbeurs van het oosten

Ontdek de prachtige wereld van tuinieren op de Tuinbeurs van het Oosten, nu alweer voor de 6e keer georganiseerd door de gepassioneerde groene duizendpoot, Maurits Heebink.

Dit jaar verwelkomen we jullie in de schitterende SSP hal in Ulft, waar de tuinbeurs plaatsvindt. Bekijk prachtige aangelegde tuinen.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: tuinliefhebbers verenigen, inspireren en voorzien van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van tuinieren. De Tuinbeurs van het Oosten heeft voor elk wat wils.

Ontmoet gepassioneerde kwekers en ontwerpers, ontdek de nieuwste tuingereedschappen mooie aangelegde tuinen, en laat je inspireren door prachtige tuinontwerpen. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws, advies of gewoon wilt genieten van een dagje vol groene inspiratie, deze beurs heeft het allemaal.

Kom en beleef de Tuinbeurs van het Oosten, waar groen tot leven komt en waar Maurits Heebink en zijn team je verwelkomen in de wereld van tuinieren. Mis het niet!

Locatie
De beurs vindt plaats in de SSP Hal op het DRU park in Ulft. Het beste kun je parkeren bij de ‘Parkeerplaats DRU’ aan ‘De Doorsteek’.

Wil je als bedrijf deelnemen?
Neem contact op met Maurits Heebink via 06 – 5136 1207  / 0315 – 32 78 20 of info@tuinbeursvanhetoosten.nl. Je kunt je ook aanmelden door middel van de onderstaande button.

Openingstijden

Vrijdag 1 maart: 13.00 – 20.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00 – 18.00 uur

Deelnemen